Gastenverblijf

Vakantieverblijf Twisted Willow in Dendermonde (binnenkort beschikbaar)


Dendermonde is een ideale uitvalsbasis voor fietstochten langs Dender en Schelde. Via de jaagpaden kan je fietstochten maken naar Gent, Antwerpen, Geraardsbergen, ...

Hou je het liever bij korte ritten dan zijn er ook rond Dendermonde voldoende rustige fietspaden, wandelpaden en bezienswaardigheden.

Of met het fietsknooppunten netwerk maak je je tocht zolang als jij het wil.


Maar wat is er zaliger dan na je fietstocht nog een massage te mogen ontvangen aan je verblijf, of even te kunnen genieten van een infra-rood sauna?

Je hoeft daarna niet meer in je auto naar huis te rijden, maar kan onmiddellijk de zetel of het bed in duiken om na te genieten, of rustig in slaap te vallen.

Bij zomers weer kan je uiteraard ook nog in de tuin tot rust komen bij de ondergaande zon.


Ons verblijf is klaar, goedgekeurd voor electriciteit en brandveiligheid. Dus eigenlijk is het klaar, maar de bureaucratie houdt ons nog aan het lijntje.

Hopelijk zal het beschikbaar zijn voor verhuur midden 2024. Het is geschikt voor korte periodes van een weekend, mid-week of week, en dat voor maximum 2 personen.

Arrangementen van verblijf met massage en/of sauna hangen af van de planning in de massage praktijk.


Heb je werk gerelateerde redenen om tijdelijk in Dendermonde te verblijven, dan kan dat natuurlijk ook.


Het vakantieverblijf is gelegen in De Dammenlaan 7, 9200 Dendermonde, een rustige wijk dicht bij de jaagpaden van Dender en Schelde.


Heb je al interesse of is je nieuwsgierigheid gewekt, dan kan je ons steeds contacteren via het contact formulier op de Home pagina of telefonisch (zie onderaan deze pagina).


Of je volgt ons op Facebook en Instagram.


Hieronder vind je alvast ons prijsoverzicht per nacht en met eventuele arrangementen met massages en/of gelaatsverzorgingen.